Haber

ABD Başkanı Biden’ın gafının ardından salondaki konuklar ne yapacaklarını şaşırdı

ABD Başkanı Joe Biden yaptığı gafla bir kez daha ülke gündemine oturdu. 80 yaşındaki Biden bu kez Onur Madalyası töreninde salonu terk etti. O anlar ve salondaki misafirlerin şaşkınlığı saniye saniye kaydedildi.

BİRDEN SALONDAN ÇIKTI

İlerleyen yaşına rağmen ABD Başkanı olarak görev yapan Joe Biden, Onur Madalyası töreninden aniden salonu terk etti. Salondaki misafirlerin şaşkın bakışları altında salonu terk eden Biden’ın anları kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

DAHA ÖNCE BİRÇOK GAFAS’A İMZA VERDİ

Ülkede tartışma yaratan ve rakibi eski ABD Başkanı Donald Trump tarafından da sıklıkla eleştirilen Biden’ın hataları saymakla bitmiyor. Cumhurbaşkanlığı uçağına binerken merdivenlerden düşmesi, havayı selamlaması, toplantılarda şekerleme yapması, siyasetçi ve ülke isimlerini karıştırması, gazetecilerle konuşurken kullandığı sözler 80 yıllık ruh hali tartışmalarını gündeme getiriyor. ABD basınında yer alan eski demokrat lider.

BİDEN’A DESTEK AZALIYOR

Öte yandan siyasete ilişkin kamuoyu yoklaması yapan RealClearPolitics’e göre, ABD ordusunun Ağustos 2021’de Afganistan’dan çekilmesinden bu yana ilk kez Biden’ın başkanlığını destekleyenlerin oranı yüzde 43’e düştü.

haber-harran.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu