Haber

Polis ve Jandarma, Canan Kaftancoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında hata yapacak.

Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, oy kullanmaları için kolluk kuvvetlerine verilen 142 belge ile tekrar oy kullanılabileceği konusunda sandık görevlilerini uyardı.

Kaftancıoğlu, “Kolluk görevlileri yepyeni 142 (ıslak imzalı) belge ile oy kullanabilirler ve belgeyi sandık başkanına teslim etmek zorundadırlar! Fotokopi veya başka bir belge ile oy kullanmak isteyenleri sandığa kesinlikle sokmayın. .Bunu yakalayınca tutanak tutun.Okul avukatınızla konuşun ve hemen kişiyi suçlayın.Anons yapmayı ihmal etmeyin.Hızınıza tükürebilirsiniz diyeceğim ama salyanızı boşa harcamayın.Çünkü ahlaksızlık Utanması olmayan insan yapar” dedi.

‘YALAN, İftira ve Hakareti KABUL ETMİYORUZ’

Kaftancıoğlu’nun paylaşımının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı yazılı açıklama yaptı: “Türk jandarmasına ve Türk polisine hakaret etmek için fırsat kollayan Kaftancıoğlu, ‘Kahraman polisimiz ve kahraman jandarmamız, kendisi tarafından uydurulmuş ve asla doğru olmayan bir itham ve iftira ile seçimin güvenliğini sağlayan kimdir? Kaftancıoğlu’nun açıklamaları, algı operasyonu yaratmaya yönelik apaçık bir yalandır. Bu yalanı, iftirayı ve hakareti kabul etmiyoruz, iftirayı yapana iade ediyoruz. Vatandaşlarımızın kafasını karıştırmayı amaçlayan ve tipik bir dezenformasyon örneği olan paylaşım, Canan Kaftancıoğlu’nun ünvanını da açıkça ortaya koyuyor.”

‘KAFTANCIOĞLU’NUN ARKADAŞ OLDUĞU ORGANİZASYONLAR MUTLAKA YÜZÜNE TÜKÜRDÜ’

“Terörle mücadelede ve asayişte destanlar yazan ve hepimizin malumu olan kahramanlarımızdan duyduğu rahatsızlığı bir kez daha ortaya koymuştur.”

“Ne yaparlarsa yapsınlar Kaftancıoğlu ve türevleri bizi yolumuzdan alıkoyamayacaklar ve tüm girişimlerine rağmen terörle mücadelemizi engelleyemeyecekler. Kaftancıoğlu’nun da belirttiği gibi Kahraman Polisimiz değil. ve üzerine tükürülmesi gereken ama kol kola gezdiği, sıkı dostluklar kurduğu terör örgütleri Kahraman Jandarma.

298 Sayılı Seçim Kanunumuz bellidir. Seçim güvenliğinden kolluk kuvvetleri sorumludur. Kolluk kuvvetlerinin bir vatandaş olarak en doğal hakları olan oy kullanma haklarını nasıl kullanacaklarına ilişkin belirli kural ve esaslar bulunmaktadır. Bu süreci şüpheli göstermek ve kolluk kuvvetlerini yanıltmak faydasızdır. Kaftancıoğlu hakkında iftira ve böbürlenme nedeniyle suç duyurusunda bulunulacak.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu